Facebook Twitter LinkedIn
 

Maikel Croes gaat terug naar Aruba

Alg  |  13-12-2023

Begin jaren 80 kwam Maikel vanuit Rotterdam naar Oirschot. Hij was veel te vinden in OJC de Ploeg, heeft heel veel ge(zaal)voetbald en is uiteindelijk bij het gezellige HCO terecht gekomen.


Naast plezier maken, ging Maikel ook veel vrijwilligerswerk doen op allerlei vlakken. Zo is hij onder andere jarenlang voetbal-scheidsrechter geweest bij Oirschot Vooruit. Maar met name op de hockeyclub heeft hij veel werk verzet. Naast actief hockeyen, tot afgelopen jaar, was hij vaste barman na de vrijdag-avond-trainingen en trainer en coach van vele jeugd-elftallen door de jaren heen.


Lang geleden zijn de ouders van Maikel weer terug naar Aruba gegaan en is zijn vader eerder al overleden. Maikel heeft het er al tientallen jaren over ooit weer eens terug te willen gaan naar Aruba en de laatste jaren met name om voor zijn moeder te zorgen. Emotioneel is zo’n stap om terug te keren best zwaar maar Maikel heeft de knoop nu doorgehakt. We zijn blij voor Maikel dat deze wens nu daadwerkelijk in vervulling gaat. 


Maikel vertrekt vlak voor Kerst, waar nodig zullen we hem ondersteunen en voor zijn vertrek gaan we zéker nog ergens een pilsje drinken. 


Maikel,
"ik zie jou !”



Nieuwsafbeelding

Gerelateerd nieuws