Facebook Twitter LinkedIn
 

EHB(S)O op Sportpark Moorland!

Alg  |  29-6-2023

Het afgelopen jaar zijn Oirschot Vooruit en Hockeyclub Oirschot druk bezig geweest om EHB(S)O op Sportpark Moorland te realiseren, hoe lees je hieronder!

 

Lars van Hoof, Yvonne van de Akker, Anke van der Avort, Britt de Poorter en Astrid Deenen zijn geslaagd voor het volledige EHBO examen van het Oranje Kruis, chapeau! 

 

Naast het uitbreiden van officiële EHBO’ers is er ook hard gewerkt aan het opzetten van een poule met hulpverleners op Sportpark Moorland. Deze hulpverleners zijn in het bezit van een geldig EHBO/BHV diploma en/of hebben via Sportpark Moorland een EHB(S)O cursus gevolgd. 

De hulpverleners zullen zich om beurten beschikbaar stellen op officiële wedstrijddagen op OV en/of HCO, zo is er zo vaak als mogelijk EHB(S)O kennis aanwezig en waarborgen we de veiligheid van onze leden en toeschouwers. Zij zijn te herkennen aan de gele hulpverlener hesjes.

 

De planning omtrent wie er wanneer aanwezig is als hulpverlener is bij OV beschikbaar bij het secretariaat, bij HCO ligt er een overzicht van de hulpverleners achter de bar. 

 

Lijkt het je ook leuk om als hulpverlener je steentje bij te dragen? Meld je dan aan via [email protected] en wie weet tot snel! 

 

Nog niet in het bezit van de nodige kennis? Geen probleem, op woensdag 13 en 20 september wordt er weer een nieuwe EHB(S)O cursus aangeboden! Aanmelden kan per mail naar: [email protected].

 

Ook wordt er voor de eerste groep hulpverleners op woensdag 4 oktober een herhalingscursus gepland, zodat zij hun reanimatiediploma geldig kunnen houden.

Nieuwsafbeelding