Infoavond 22 maart #samenmoorland 20:00 uur

14-3-2018


Benieuwd hoe ons nieuwe Sportpark Jumbo Moorland er uit komt te zien? Kom donderdag 22 maart naar de infoavond #samenmoorland. Vanaf 20.00 uur kun je de plannen voor het nieuwe sportcomplex zien. Niet alleen op kaart, maar ook in perspectief.

 

Voor Hockeyclub Oirschot en Voetbalvereniging Oirschot Vooruit staan we deze avond schouder aan schouder om de plannen toe te lichten. Hoe ziet het nieuwe sportpark er uit? Hoeveel velden telt het? Komen er ook kunstgrasvelden? En, gaan we een kantine delen met de voetbalclub? Op al deze vragen geven we 22 maart antwoord. De presentatie start om 20.00 uur en duurt een klein uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

 


 

Waarom een nieuw sportpark?
De huidige sportparken zijn toe aan een stevige opknapbeurt. Als onze kinderen ook in de toekomst op Moorland willen blijven sporten, moet er wat veranderen.

 

Waarom HCO en VVOV samen?

Samen kom je tot betere plannen. Samen bespaar je kosten. En, samen heb je meer sportplezier. Vandaar ook de nieuwe naam #samenmoorland die we vanaf nu gebruiken in onze communicatie.

 

Kunnen we een nieuwe sportpark betalen?

Ja, maar dat gaat niet helemaal vanzelf. We vragen een bijdrage aan de gemeente, we hebben als verenigingen gespaard en we doen een beroep op jullie. Hoe? Ook dat lichten we graag toe.

 

Graag zien we je op 22 maart op Sportpark Moorland, kantine Oirschot Vooruit.

 

Tot dan,

 

Bart Prinsen en Kees Swaanen