Facebook Twitter LinkedIn
 

Vriendje- en vriendinnetjesdag was een groot succes!

Jeugd  |  26-5-2019

De dag begon fantastisch vanwege het prachtige weer. De dag was verdeeld in 2 blokken en dat was maar goed ook. Uiteindelijk maar liefst 85 kinderen van groepen 3 en 4 en 50 kinderen van groepen 5 en 6 deden mee. Een groot deel van de kinderen kwamen uit onze eigen Jongste Jeugd en er waren veel vriendjes en vriendinnetjes meegekomen! Dus in het totaal maar liefst 135 kinderen en zo’n 30 vrijwilligers voor de begeleiding. Fantastisch dat je met elkaar zo’n mooie dag kunt neerzetten voor "onze kinderen”.

 

De kinderen hebben zich vervolgens mogen uitleven bij een 8 tal spelletjes in hockeyvorm. Met als hoogtepunten rebound balken, smart goals en een ballenkanon. Deze materialen waren afkomstig van de hockeyschool van Marcel Balkestein.

Terwijl we rond liepen en praatjes maakten met de kinderen bleek al gauw dat deze 3 spellen toch wel de topfavorieten waren. Lieke Otten , trainer van de MB hockeyschool, was ook aanwezig om uitleg te geven aan de oefeningen en toe te zien op veiligheid rondom het ballenkanon. Pien Laenen kon vanuit haar studie zorgen voor de begeleiding van de trainers. Dus op alle fronten een leerzame en vooral ook plezierige dag.

Het hoogtepunt van de dag was waarschijnlijk wel het ijsje wat de kinderen kregen bij het verlaten van het veld. Voor Simon den Hollander was misschien wel hoogtepunt dat hij een prijs had gewonnen. Simon is de winnaar van de prijsvraag voor het bedenken van een naam van de nieuwe nieuwsbrief.

De winnende naam is "Nieuwsflats”, waarvan het eerste exemplaar in Juni zal verschijnen. Kortom een succesvolle dag en op naar de volgende!

Nieuwsafbeelding